logo

GÜÇLÜDER’den Güçlü Başlangıç

Güçlü Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (GÜÇLÜDER), özel bir programla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Yaz döneminde genel kurul yaparak yönetimde nöbet değişimi gerçekleştiren GÜÇLÜDER, 2014-2015 yılını bir kokteyl ile başlatıyor. Nöbeti devralan yeni yönetimin, önümüzdeki dönem için stratejik plan ve yıllık faaliyet takvimi hazırladığı bildirildi. Yıl içinde yönetici ve üyelerine dijital ortamları kullanabilme eğitimleri verdirmeyi planlayan yeni dernek yönetimi, gençlik, spor ve izcilik faaliyetlerine daha güçlü bir vurguyla devam edileceğini duyurdu.

Dernek yönetimi, 9 Eylül 2014 Salı saat 20.00’de Bağcılar Kültür Merkezi’nde yapılacak yeni dönem açılış kokteyline tüm üye ve gönüllülerini davet etmekte. Yapılan açıklamaya göre, açılış kokteylinin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edilecek. Daha sonra dernek başkanı Alpaslan İlhami Motur, yıllık faaliyet planı sunumunu yapacak. Gece, Mahmud Es'ad Coşan Vakfı 9. Uluslararası Kurban Organizasyonu’nun tanıtımını içeren bir sinevizyon gösterisiyle sona erecek.

Bilgi için: Mehmet Koç (0532 618 4209)