logo

AKRA FM’den Ramazan ayına özel 30 farklı program

AKRA FM, 30 gün sürecek Ramazan ayına özel hazırladığı 30 farklı programdan oluşan yayın akışıyla onbir ayın sultanını karşılıyor. Ramazan ayında, Harem-i Şerif’ten yapılan 24 saat kesintisiz canlı yayını sitemizden takip edebilirsiniz.

Türkiye gelelinde kurulu 200’ün üzerindeki vericisi sistemiyle yaklaşık 400 il ve ilçede radyo severlerle buluşan AKRA FM, Ramazan ayıyla birlikte geleneksel yeni yayın dönemine giriyor. Ramazanla birlikte 30 farklı program radyo severleri selamlarken, AKRA FM’de devam etmekte olan 30’un üzerindeki programın birçoğunun içeriği de Ramazan ayına özel hazırlanıyor. AKRA FM’in bu yılki Ramazan teması: “Müslümanların birlik ve beraberliğinin artmasına vesile olacak hasletlerin hatırlanması… “

Ramazan boyunca 19.00’da başlayan İftar Sofrası’nda her gün Türkiye’nin en önde gelen ilim adamları Ramazana dair düşüncelerini anlatıyor.

İşte 30 gün sürecek Ramazan ayına özel hazırladığımız 30 farklı programın gün ve saatleri:

Her gün saat 01.30’da, 04.30’ta ve 11.30’da 3 farklı tilavetle Hatmi Şerif,
Her gün 05.30’da, 12.30’da ve 24.00’te Feyzü’l Furkan Kur’an-ı Kerim Meali,
Her gün saat 09.30’da, 15.00’te, 18.45’te 21.10’da ve 03.00’te merhum Mahmud Es’ad Coşan Hocaefendi’nin Ramazan Sohbetleri
Her gün 21.45’te Esad Coşan Hocaefendi’nin Ramazanla ilgili kaleme aldığı Başmakaleler…
Her gün 11.20’de Ramazan Fıkhı
Her gün 16.50’de İngilizce anlatımla The Fiqh of Ramadan
Her gün 16.10’da geçmişten günümüze Kur’an Muhafızları
Her gün 17.30 ve 23.30’da dünyanın faklı yerlerindeki Kur’an okuyuşlarıyla Yaşayan Kıraatler
Her gün 17.10 ve 23.00’te 40 Hadis
Her gün 15.30’da Hikmetli Sözler
Her gün 15.40’da ilim adamlarının anlatılarıyla Muhabbeti Ramazan
Her gün 22.00’de seçkin konuklarıyla Ramazan Söyleşileri
Her gün 13.50’de sağlık penceresinden Ramazanda Sağlığımız
Her gün 11.10’da kutsal aya özel kavramların açıklandığı Ramazan Sözlüğü
Her gün 09.55’te onbir ayın sultanına has tatlarıyla Ramazan Menüsü…
Her gün 20.45’te Ramazanın vazgeçilmezleri Hacivat-Karagöz… Nasreddin Hoca…
Her gün saat 20.30’da minikler için Bana Kur’an-ı ve Ramazanı Anlat
Her gün 22.50’de tarihten günümüze Dergâhlar
Her gün 23.30’da İstanbul’un Manevi Durakları
Cumartesi-Pazar saat 14.10’da Kavramdan Anlamaya…
Her Salı 14.10’da Ramazan Bereketi
Her Perşembe 14.10’da Ramazanda Sağlıklı Beslenme
Her gün saat 02.30’da, oruca niyetlendiğimiz Sahur Vakti,

Ve her gün saat 19.00’da, vuslata erdiğimiz
İftar Sofrası,
Ramazan ayı boyunca AKRA FM’de dinleyicilerle buluşuyor.

Ayrıca İrfan Saati, Şen Haneler, Evlilik Okulu ve AKRA’daşım ve birçok program Ramazan özel bölümleriyle dinleyicilere hitap edecek.

RAMAZAN ÖZEL SAYFASINDA NELER VAR?
AKRA FM’in Ramazan ayına özel hazırladığı (http://ramazan.akradyo.net) web sayfasında ise Kur’an-ı Kerimi okumak ve dinlemek, mealini okumak ve dinlemek, Kur’an hakkında detaylı bilgilere ulaşmak mümkün. Ramazanın ilk günü aktif olacak web sayfasında yer alan Mehmed Zahid Kotku (rh.a) Hocaefendi’nin kendi sesinden sohbetleri ile Mahmud Es’ad Coşan (rh.a) Hocaefendi’nin sesli sohbetleri takip edilebiliyor, Es’ad Coşan Hocaefendi’nin Ramazan ayına yönelik kaleme aldığı makaleleri de okunabiliyor.

İnternet sitesinde ayrıca, imsakiye, hicri takvim, oruç bilgileri, Ramazan fıkhı ve yazıları, Türkiye’de ve dünyada Ramazan gibi birçok başlık altında farklı konularda geniş bilgilere www.akradyo.net‘ten kolayca ulaşılabiliyor.  

KÂBE’DEN 24 SAAT CANLI YAYIN
AKRA FM’in Ramazan ayına özel bir diğer uygulaması ise 24 saat kesintisiz Harem-i Şerif’ten canlı yayın… Web sayfasını ziyaret edenler Kâbe-i Şerif’ten aktarılan canlı yayını izlenebiliyor.

Önemli canlı yayın saatleri:
01.00-03.00    Teheccüd Namazı (son 10 gün)
04.30-05.30    Sabah Namazı
12.30-13.40    Öğle Ezanı
15.30-16.00    İkindi Ezanı
18.45-19.30    Akşam namazı
20.00.22.30    Yatsı Namazı ve Teravih

İstanbul’un yanı sıra Kocaeli, Yalova ve Bursa’dan da 107.6 Mhz frekansından, diğer 200’ün üstündeki il/ilçede farklı frekanslardan dinlenilebilen AKRA FM, Türkiye’de interneti en etkin kullanan radyolardan biri. AKRA FM internet vasıtasıyla 100’e yakın ülkeden takip edilmektedir.

RAMAZAN AYINA ÖZEL PROGRAMLARIN DETAYI:

1- İFTAR SOFRASI
İftar Sofrası’nda Türkiye’nin önde gelen ilim adamlarıyla Ramazan söyleşilerinden yurtiçi ve yurtdışından iftar sofralarına telefon bağlantılarına kadar birçok bölüm yer almaktadır.
Ramazan süresince 30 günde 30 sosyal içerikli konu dinleyicilerle paylaşılmaktadır.
Konu başlıklarından bazıları şöyle: Kur’an, hadis, ramazan, oruç, iftar, sahur, cömertlik, dua, hayırseverlik, güzel ahlak, İslam kardeşliği, Müslümanların birlik ve beraberliği, din kardeşliğinin önemi, diğergamlık komşu hakkı, cennet, sabır, şükür, tevazu…
İFTAR SOFRASI her gün saat 18.00’de başlayıp iftar vaktine kadar devam edecek.

2- SAHUR VAKTİ
Sahur Vakti programında ise Ramazan süresince farklı konular gündeme getirilecek. Programda; Peygamber (sas) Efendimizin Ramazan günlüğü, Ramazan medeniyeti, Cennetle müjdelenen 10 sahabenin hayatı, kayıp Ramazan sayfaları, dünyada Ramazan ışığı, Mesneviden seçmeler ve güncel Ramazan bölümleri yer alıyor. Programda ayrıca İstanbul’da ve Anadolu genelinde ramazan ayı etkinlikleri, ziyarete açılan yerlerle ilgili geniş bilgiler verilecek. Sahur Vakti, her gün saat 02.30’da başlayıp sabah ezanı vaktine kadar devam edecek.

3, 4, 5 - KUR’AN-I KERİM HATİMLERİ:
“Kur’an okuyunuz, zira Kur’an, kendisini okuyanlara kıyamet gününde şefaatçi olarak gelir” hadisi şerifi gereğince AKRA FM’de Ramazan ayında 3 farklı zaman diliminde hatmi şerif yer alıyor. Kur’an-ı Kerim hatmi, Kâbe imamlarından Abdurrahman es Sudeys tilavetiyle her gece 01.30’da, Ahmet el Acemi’nin tilavetiyle her sabah 04.30’da, Mehmet Emin Ay ve Mehmet Çevik’in tilavetiyle her gün saat 11.30’da başlayacak ve yaklaşık bir saat sürecek.

6- KUR’AN-I KERİM MEAL HATMİ
Yaratıcımızı tanımak Kur’an-ı tanımakla olur, Kur’an-ı tanımak ise lafzını okumak, manasını anlamak, ilke ve esaslarını hayata geçirmekle mümkündür. Kur’an-ı Kerim’in indiği Ramazanda ilahiyatçı Hasan Tahsin Feyizli’nin hazırladığı Feyzü’l Furkan Kur’an-ı Kerim meali hatim olarak AKRA FM’de yayınlanacak. Her gün bir cüz mealin yayınlanacağı program saat 00.30’da ve 12.30’da kitabını merak edenlerle buluşacak. 
Feyzü’l Furkan Kur’an-ı Kerim’in mealini Erol Eren seslendirirken, açıklama ve dipnotları Fatih Özkul aktarmaktadır. Kur’an’ı Kerim her zaman anlamı da dikkate alarak okunmalıdır.

7 - KUR’AN MUHAFIZLARI
Kur’an ayı olan Ramazanda, geçmişten günümüze Kur’an’ı Kerim’i hıfzetmiş, Kur’an’ın hükümlerine göre yaşamış, insanlara Kur’an-ı öğretmiş ve hayatını bu uğurda vakfetmiş zatların hayatları belgesel tadında dinleyicilere aktarılacaktır.
Aralarında sahabe-i kiramın önde gelenlerinden ilim ehli zevata, mutasavvıflardan hattatlara, sadrazamlardan musikişinaslara değin 30 kişinin hafızlık serüvenleri hakkında bilgilerin paylaşılacağı programla, bir taraftan Kur’an’a hizmet eden ilmiyle amil hafızlarımızın çalışmaları aktarılırken, diğer yandan günümüz insanının, son dönemde giderek ilginin azaldığı hafızlığa teşvik edilmesi düşünülmektedir. Programda yer verilecek hafızların bazılarının isimleri şöyle: Hafızların Sultanı Hz. Muhammed Mustafa (sav) ile Abdullah bin Mesud (r.a.), Hafız Osman, Molla Gürani, Hafız Osman Bedrettin, Evliya Çelebi,  Fatih Sultan Mehmed, Yavuz Sultan Selim,  Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi, Mehmed Akif Ersoy, Gönenli Mehmed Efendi, Mehmed Zahid Kotku, Ali Ulvi Kurucu …
Kur’an Muhafızları programı Ramazan süresince her gün 16.10’da Kur’an âşıklarına hitap edecek.


8- YAŞAYAN KIRAATLER
“Kur’an okuyunuz; çünkü O, kıyamet günü, okuyanlarına şefaatçi olacaktır” (Müslim) Çeşitli kıraat/okuyuş örneklerine dair bilgilerinin verileceği programda, dünyanın farklı ülkelerinde yaşamış/yaşayan seçkin kurra hafızların ve kârîlerin Kuran-ı Kerim okuyuşları ve bu aşırların mealleri dinleyicilerle paylaşılacak. Programda; Türkiye’nin yanı sıra Suudi Arabistan, Mısır, Suriye, İran, Kuveyt, Cezayir, Filistin, Yemen, Libya, Lübnan, Fas, Somali, Irak, Yemen, Pakistan,  Çeçenistan, Makedonya, Bosna Herkes, Doğu Türkistan, Özbekistan, Tacikistan, Kazakistan, Azerbeycan, Malezya, Endonezya gibi İslam ülkelerinin kurra hafızlarının yanı sıra Avustralya, Almanya, İngiltere, Amerika, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Japonya vb ülkelerin vatandaşı hafızların ve/veya mühtedilerin Kur’an-ı Kerim okuyuşlarına da yer verilecek.  Yaşayan Kıraatler programı, Ramazan ayı süresince her gün 17.30’da ve 23.30’da yayınlanacak.

9 – 40 HADİS
Peygamber (sav) Efendimizin “Ümmetimden kim kırk hadis ezberlerse, Allah azze ve celle onu kıyamet gününde âlimler ve fakihler arasında diriltsin” duasına ve müjdesine mazhar olmayı arzu eden âliminden talibine herkes yüzyıllardır kırk hadis geleneğini devam ettiriyor. AKRA FM olarak Ramazan ayı münasebetiyle 40 hadis derlemelerini sesli kitap haline getirmeyi planlamaktayız. 
Programda Kur’an-ı Kerim, ilmin ve âlimin önemi, iman, ibadet, güzel ahlak, ticaret ahlakı gibi konu başlıklarında hazırlanan 40 hadis derlemeleri dinleyicilerin istifadesine sunuluyor. Hasan Tomuk’un seslendireceği 40 Hadis programı Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 17.10’da ve 23.00’te AKRA FM’de dinleyicilerle buluşuyor.

10 - “RAMAZAN SOHBETLERİ
İlim, fikir ve gönül önderi merhum Mahmud Es’ad Coşan Hocaefendi’nin Ramazan özel sohbetleri kutlu ay boyunca AKRA FM’de istifadenize sunuluyor.
Ramazanın faziletleri, orucun sevabının artması veya azalmaması için dikkat edilmesi gerekenler, iftar ettirmenin önemi ve mukaddes günlerin kıymetinin bilinmesi gibi konu başlıklarıyla Es’ad Coşan Hocaefendi’nin dilinden Ramazan sohbetlerini her akşam 21.10’da dinleyebilirsiniz. Ayrıca her gün gece 03.00’te ve gündüz 15.00’te Hadisler Deryası ile her gün 09.30’da Günün Sohbeti’ni Ramazan özel bölümleriyle takip edebilirsiniz.

11- BAŞ MAKALELER RAMAZANA ÖZEL
Merhum M. Es’ad Coşan Hocaefendi’nin İslam, İlim ve Sanat, Kadın ve Aile ile Panzehir dergileri için kaleme aldığı başyazılarından oluşan Başmakaleler serisi, AKRA FM’de sesli kitap haline getirildi. M. Es’ad Coşan Hocaefendi’nin Ramazan ayına özel kaleme aldığı başmakaleleri Ramazanda her akşam 21.40’da AKRA FM’de…

12- KAVRAMDAN ANLAMAYA…
Kur’an-ı Kerim’deki eğitim, iletişim, davranış şekilleri ve ahlaki erdemlerle ilgili kavramlardan yola çıkılarak, iletişim ve eğitim ekseninde bu kavramların anlamlarının dinleyicilere aktarılacağı bir program. Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın kavramları bir iletişim uzmanı ve eğitimci olarak değerlendireceği program, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.10’da yayınlanacaktır.

13- RAMAZAN SÖYLEŞİLERİ
Ramazana özel hazırlanan programda, oruç tutmanın dini yönünü kapsamlı anlatan ilahiyatçılarla, eski ve günümüz Ramazanlarını anlatan ilim ve kültür adamlarıyla, orucun vücudumuza ve ruhumuza sağladığı yararları anlatan uzman doktorlarla ve Ramazanın farklı yönlerine dikkat çeken ilim erbabıyla söyleşiler yapılacak. Program her akşam saat 22.00’de başlayacak.

14- MUHABBET-İ RAMAZAN
Ramazan ayına özel programlardan olan Muhabbet-i Ramazan’da Türkiye’nin önde gelen ilim adamları eski ramazanları ve günümüz ramazanlarını anlatacak, Ramazanın ruhuna ilişkin değerlendirmelerde bulunacaklar. İlim adamları ayrıca günümüzde ailelere ve gençlere düşen görevlere de değinecekler. Kur’an ayı olan Ramazanı gerek birey, gerekse ailecek nasıl değerlendirmemiz gerektiğinin altını çizecekler.
Programa katılacak ilim erbabından bazıları: Prof. Dr. Sadettin Ökten, Prof. Dr. Mustafa Kara, Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, Prof. Dr. Orhan Çeker, şair Yavuz Bülent Bakiler, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, hattat Fuat Başar...
Program, Ramazanda her gün saat 15.40’da dinleyicilerle buluşacak.

15- RAMAZAN FIKHI
AKRA FM’de Ramazan ayına özel hazırlanan programlardan biri de fıkhi meseleler…
Sahurda nasıl niyet edilmesinden oruçluyken hangi davranışların yanlış olduğuna, orucu bozan hallerden oruçluyken yapılması tavsiye edilen davranışlara kadar birçok konuda “Ramazan Fıkhı” programı dinleyicileri bilgilendirecek. Ramazan Fıkhı, her gün saat 11.20’de radyo dinleyicilerine seslenecek.

16 - THE FIQH OF RAMADAN
Ramazana ait ilmihal bilgilerinin İngilizce anlatıldığı, seslendirildiği bir programdır…
Programda, ilahiyatçı Mahmud Kürkçü’nün Hanefi fıkhına göre hazırladığı 'Complete Guide to Ramadan' eseri seslendiriliyor. “The Fiqh of Ramadan” programı her gün 16.50’de İngilizce diline hâkim dinleyicilerle buluşacak.

17- RAMAZAN MENÜSÜ
AKRA FM’de Ramazan ayına özel hazırlanan programda her güne özel yemek menüsü ve yemeklerin tarifleri yer alacak. Ramazan süresince her gün 09.55’de AKRA FM’de başlayacak.

18-  RAMAZANDA SAĞLIK
Sağlığımız hayatımızın odak noktasıdır. Onbir ayın sultanı Ramazanda, sağlıklı beslenmenin püf noktalarından sağlığımızı ilgilendiren hususlara ve hastaların oruç tutarken dikkat etmesi gerekenlere kadar birçok konu Ramazanda Sağlık kuşağında yer alacak. Ramazanda Sağlık programı hafta içi her gün saat 13.50’de dinleyicilerle buluşacak.

19, 20 - HACİVAT-KARAGÖZ / NASREDDİN HOCA
Onlar olmadan Ramazanın tadı çıkmaz. Tarihten günümüze Ramazanları vazgeçilmezlerinden olan gölge oyunu Hacivat-Karagöz bu Ramazan da AKRA FM’de dinleyicilerle olacak. Nasreddin Hoca da kendine özgü nükteleriyle Ramazana ayrı bir tad katacak. Dönüşümlü olarak yayınlanacak program her gün 20.45’te dinleyicilerle buluşacak.

21- RAMAZAN BEREKETİ
Ramazanın ekonomiye yansımaları,  özellikle iftar ve sahurlarda israftan kaçınmak ve itidalden uzaklaşmamak konularında tavsiyelerde bulunacak.
Helal kazançtan helal tüketime giden yolda ibadetin tadını ve sevabını kazanmanın yolları Ramazan bereketinde… Ramazan Bereketi programı her Salı saat 14.10'da AKRA FM'de...
 

22- RAMAZANDA SAĞLIKLI BESLENME
Ramazanda sağlıklı beslenme ve bilinçli tüketim için önerilerde bulunulan bir program… Bir ay boyunca vücumuzda meydana gelen değişiklikler, sindirim bozuklukları, yediklerimize dikkat etmek, mevsimsel beslenme önerileri, ramazanda diyet, kronik hastalıkları olanların yeme alışkanlıkları gibi konular ayrıntılı bir şekilde dinleyiciye sunuluyor.
Dr. Mahmut Tokaç’ın, uzman konuklarıyla birlikte hazırlayıp sunacağı program, Ramazan süresince Perşembe günleri 14.10’da dinleyiciyle buluşacak.


23- BANA KUR’AN-I ve RAMAZAN’I ANLAT
Ramazan ayında çocuklara ve gençlere yönelik hazırlanan programda Kur’an’ı Merak Ediyorum ve “Mübarek Gecelerim” kitaplarından seçilen bölümlerin seslendirilerek minik dinleyicilere aktarılacak.  
Çocukların ve gençlerin hayat kılavuzumuz Kur’an-ı Kerimi tanımaları ve anlayabilmeleri, Ramazan ayına dair bilgilerini artırmaları gayesiyle yapılan bir sesli kitap programdır.
Program Ramazan ayının son 15 günü 20.30’da minik dinleyicilere hitap edecek.
 

24- HİKMETLİ SÖZLER
“Kelâm-ı kibâr, kibâr-ı kelâmest…”
“Büyüklerin sözleri, sözlerin büyükleridir..”
AKRA FM’in Ramazan ayına özel hazırladığı Hikmetli Sözler programında tarihten günümüze ilim ve irfan sahibi önemli şahsiyetlerin ibretli sözleri, tavsiyeleri, temennileri ve duaları dinleyicilere aktarılması planlanmaktadır. Program Ramazan ayı boyunca her gün saat 15.30’da radyo dinleyicisiyle buluşacak.

25 - İSTANBUL’UN MANEVİ DURAKLARI
İstanbul'un fethine katılan sahabelerin kabri ve makamlarının yanında Fatih Sultan Mehmed’le beraber İstanbul’u fetheden askerlerinde hayatlarının anlatıldığı programda  “İstanbul’un Mânevi Atlası” kitabından istifade edilecek. Program her gece 22.40’ta dinleyicilerle buluşacak.

26 - RAMAZAN SÖZLÜĞÜ
Ramazan ayında diğer vakitlere nazaran daha sık kullandığımız ve günlük hayatımızın ayrılmaz parçası haline gelen terimlerin ve kavramların ayrıntılı şekilde açıklandığı bir program… Ramazan, ru’yet-i hilâl, oruç, iftar, sahur, imsak, imsakiye, itariyelik, fitre, mukabele, sadaka, teravih, kefaret, fidye,  diş kirası, itikaf,  mahya, kaza, temcid, dua, zekat, ramazan bayramı vb terimlerin ve kavramlar, her programda ayrıntılı bir şekilde açıklanıyor. Program her gün saat 11.10’u gösterdiğinde dinleyiciyle buluşacak.


İÇERİĞİ RAMAZAN AYINA ÖZEL HAZIRLANAN PROGRAMLAR:

27 - RAMAZANA ÖZEL İRFAN SAATİ
AKRA FM’de yaklaşık 7 yıldır devam eden, eğitici, bilgilendirici, hatırlatıcı ve odaklandırıcı bir kuşak programıdır. Bilginin paylaşıldıkça artacağına inanılarak hazırlanan programda farklı bölümler var. İrfan Saati’nde kültüre, sanata, edebiyata, tarihe, bilime, çevreye ve daha birçok konuya dair bilgiler ve değerler radyo severlerle paylaşılıyor.
Pazartesi’den Perşembe’ye haftanın 4 günü saat 10.10’da dinleyicilerle buluşan İrfan Saati’nin Ramazan ayındaki tüm bölümleri özel hazırlanmaktadır.

28 - RAMAZANA ÖZEL ŞEN HANELER
AKRA FM’de hanımlara ve ailelere yönelik hazırlanan Şen Haneler, Ramazan ayına özel bölümleriyle ilim ve hikmete kapı aralamaya devam ediyor.
Ramazan’da sağlıklı beslenme, doğal bitkilerin yararlı kullanımı, Ramazan ayının evlerimize getirdiği huzur ve neşe, çocukların penceresinden onbir ayın sultanı ve sahasında uzman konukların katılımlarıyla Ramazan söyleşileri Şen Haneler’de…  Şen Haneler programı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.10'da dinleyicilerle buluşuyor.        

29 - EVLİLİK OKULU RAMAZAN ÖZEL
Topluca yapılan ibadetler, aile içindeki sevgi ve muhabbet için birer vesiledir.
Ramazana özel Evlilik Okulu programımızda aile içi iletişim, ailece toplu yapılan ibadetlerin faydaları, sevgi ve iletişim artması için vesileler bulmak gibi konular işleniyor.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın konuk olduğu Evlilik Okulu programı Ramazan ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00’de dinleyicilerle buluşuyor.

30- RAMAZANA ÖZEL AKRADAŞIM
AKRA FM’de 6 yıldır miniklerin büyük heyecanla sundukları AKRADAŞIM programı Ramazan ayında da dopdolu bir içerikle yayın akışında yerini alıyor. Programda yaşları 7-14 arasında değişen çocuklar, kendi yaşıtlarına yararlı bilgileri aktarıyor.
Anaokulu ve ilköğretim öğretmenlerinin danışmanlığında hazırlanan AKRA’DAŞIM programı, çocuk güzelliğini gönlünde yaşatan büyüklere de hitap etmektedir. Birçok kez Türkiye’nin en iyi çocuk programı seçilen AKRADAŞIM, Ramazan’a özel içeriğiyle, Cumartesi-Pazar saat 10.10’da başlıyor.

AKRA FM Ramazan Özel Sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Ramazan AKRA FM ile daha güzel...

Ramazan ayınız mübarek olsun…

AKRA FM