logo

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Türkiye, Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Hava sıcaklığı, bugünden itibaren kuzey kesimlerde 3 ila 5, yarın ve cumartesi günü de ülke genelinde 4 ila 6 derece azalacak.
Karadeniz kıyılarında yağmur şeklinde başlayacak yağışların, zamanla Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusuyla Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının bugün kuzey kesimlerde 3 ila 5 derece, yarın ve 12 Kasım Cumartesi günü ülke genelinde 4 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor.
Yarın Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor. 
12 Kasım Cumartesi günü de Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Amasya, Tokat, Sivas ve Hatay çevrelerinde yağış bekleniyor. 13 Kasım Pazar günü ise Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz'in kıyıları ile Çanakkale, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yağış bekleniyor. 
HABER7